Sportmassages, voetreflexologie, shiatsu en meer
in de regio Alphen aan den Rijn

Sportmassages, voetreflexologie, shiatsu en meer
in de regio Alphen aan den Rijn

Dolfijn Massage in Rijnsaterwoude heeft een divers aanbod aan verschillende massagetechnieken. Deze technieken kunnen ingezet worden om volledig aan uw behoeften te voldoen. Tijdens de afspraak kan de masseuse door haar ervaring snel herkennen met welke combinatie van technieken aan uw behoeften kan worden voldaan. Of u nu op zoek bent naar ontspanning of juist verlichting van nekklachten: Dolfijn Massage staat voor u klaar. Lees op deze pagina meer over de technieken die bij Dolfijn Massage gebruikt worden om u te helpen.

Sportmassage

Sportmassage is niet alleen geschikt voor sporters. Ook in onze dagelijkse bezigheden kunnen onze spieren gaan protesteren. Bijvoorbeeld als we iedere dag dezelfde soort bewegingen maken voor ons werk. Ook heel de dag op een stoel achter een computer zitten kan een grote aanslag op uw spieren zijn. Heeft u last van uw spieren? Deze stevige sportmassage maakt ze weer los, geeft ontspanning en voorkomt mogelijke klachten in de toekomst.

Balinese massage

De Balinese massage werd ontwikkeld op de rijstvelden van het Indonesische eiland Bali. Een hele dag hard werken op de rijstvelden zorgde namelijk voor pijnlijke spieren en algehele vermoeidheid. De combinatie van acupressuur, aromatherapie (warme kokosolie) en afwisselende massagetechnieken zijn een weldaad voor lichaam en geest. De massage kan naar wens van de cliënt steviger en rustiger worden toegepast.

Stoelshiatsu

Een ontspannende drukpuntmassage (ook wel acupressuur genoemd). Deze massage is laagdrempelig, mede doordat deze techniek over de kleding heen wordt toegepast. De basis is de Japanse shiatsu. De stoelshiatsu is begin 20e eeuw ontwikkeld in de Verenigde Staten van Amerika. Deze behandeling past goed in ons dagelijkse, jachtige leven. Een behandeling van ongeveer dertig minuten geeft ontspanning en helpt de energie tussen Yin en Yang weer in balans te brengen.

Voetreflexologie

Uw voeten dragen dagelijks letterlijk al uw lasten; het is dan ook niet verwonderlijk dat de spieren en zenuwen in uw voeten in contact staan met uw gehele lichaam. Omdat uw voeten uw hele lichaam reflecteren, kunnen met behulp van voetreflextherapie diverse problemen in verschillende lichaamsdelen verholpen worden. Voetreflexologie is een vorm van accupressuur die werkt volgens dezelfde principes als accupunctuur, maar waar geen naalden bij aan de pas komen. Door druk uit te oefenen op bepaalde punten in uw voeten worden via energiebanen in uw lichaam de bijbehorende organen gestimuleerd. Het is een zeer ontspannende vorm van therapie die voor iedereen geschikt is. Door de voeten te masseren ontspant het hele lichaam!

Behoefte aan een goede massage? Dolfijn Massage geeft u een behandeling op maat met de bovenstaande technieken. Maak vandaag nog een afspraak!